Veninder – ADVARSEL, langt indlæg

Jeg ELSKER mine veninder og ville ikke bytte dem for noget i verden. Nogle taler jeg med hver dag andre ikke så tit, men det gør os ikke til dårligere veninder.

Den perfekte veninde, kan man nok aldrig helt få – for hvad er det perfekte? Men en ting der er vigtigt i et venskab, man skal give plads til hinandens særheder. Man skal kunne tale åbent og ærligt om tingene, uden nogle sure miner. Nogle ting kan være svære at få sagt, hvis der er noget der går en på – men når man bliver mødt af forståelse bliver det hele meget nemmere.

Mine dejlige veninder.

Katrina – Er min kusine, men ligeså meget min veninde. Og ja har jo kendt hende hele hendes liv, 23 år. Har valgt at hun skal være gudmor for min datter. Da Katrina og jeg er så tætte, og vi nu er i familie, irriteret det mig virkelig at hun ikke ville blive noget for Isabell. Så ved at vælge hende til gudmor, har hun en titel overfor Isabell. Lige meget hvordan vi vender og drejer det hele, vil blod altid være tykkere end vand, og man vil altid på en eller anden måde bedre kunne tilgive familie – hvis man skulle komme i den situation. Ved jeg kan stole 110% på Katina, og hun kommer altid hvis jeg har brug for hende.

Ninna/Ninz – Er min veninde fra hjembyen Karlslunde. Så vores venskab går mange år tilbage. ”Dengang” vidste vi bare hvem hinanden var, og var også til de samme fester osv, og havde fælles veninder. Først for 5-6 år siden blev vi rigtig tætte. Vi har festet en del sammen, og rejst sammen nogle gange. Jeg elsker altid at være sammen med Ninna – Hun er SÅ meget modsat mig. Men ja modsætninger mødes, er det ikke det man siger. Vi har dog den samme platte sorte humor. Ninna er ekstremt kreativ og kan alt selv. Hun er vist det man kan kalde en handy woman

Christina/Heks – Har jeg i mange år vidst hvem var, da hun var kærester med en af mine kammerater. Efter et polterabend og bryllup for en fælles veninde, blev vi rigtig gode veninder. Og vi er kun blevet tættere og tættere med årene. Heks som hun bliver kaldt, tror stadig ikke helt jeg har fattet hvorfor hun egentlig bliver kaldt det. (En ting er sikkert, det er ikke negativt i hvert fald), hende har jeg været veninder med i 5-6 år. Hende, Ninz og jeg er denne lille 3-kløver. Jeg beundre Heks for hendes arbejdes moral trods en del skavanker. Hun arbejder enormt meget, så nyder hvert et minut sammen med hende når hun har tid.

Milla – “Mødte” jeg faktisk på nettet (DKBN), hvor vi efterfølgende mødtes på Ritz i Køge og siden der har vi hængt sammen. Milla er også lige blevet Mor til en lille Guldklump, det er skønt at kunne dele alt det her baby snak med hende. Før i tiden troede folk at vi var søskende eller for den sags skyld tvillinger. Døm selv 🙂 Milla og jeg har haft vores op og nedture, og vi kan være pisse sure og irriteret på hinanden, men vi bliver altid gode venner igen. Vi kan nok i bund og grund ikke undvære hinanden. Milla er faktisk så heldig at være printet på min krop for livet, har nemlig hendes navn tatoveret i nakken.

Betina – Lærte jeg at kende da jeg arbejde hos Telia. Betina var teamleder i en anden afdeling og vi faldt rigtig godt i hak. Betina snakker som et vandfald, faktisk så meget at hun engang blev bedt af lægen om at holde sin kæft i en hel uge, da hendes stemme næsten var forsvundet – Og hun kunne risikere at miste den for ALTID hvis hun belastede den mere. Det siger lidt sig selv, hvor meget hun så snakker. Men jeg synes det er herligt. Betina er den veninde som agere psykolog for mig engang imellem, hun er super god at tale med og har altid sindsygt mange gode og brugbare råd. Hun er der altid for mig, når man kan få fat på hende 😉 Tror aldrig jeg har set hende sur eller tvær, hun er ALTID glad og det smitter helt sindsygt.

Nadia – Har jeg kendt siden jeg var 15 år, så det 10 år nu. Vi arfbejede i samme fitness center og vi slog vores folder på IN sammen, hvor vi gav den max gas. Nadia er mor til 2 og gift med Martin, som jeg også har kendt ligeså længe. De har så ikke været sammen siden dengang. Jeg beunder Nadia’s viljestyrke helt vildt. Hun løber som en sindssyg og hendes mål for 2013 er at løbe et halv-marathon hver mdr. (21,1km) Og hvis der ikke lige er noget løb man kan tilmelde sig, så laver hun bare sit eget løb med nr på maven og det hele. Så sejt. Nadia formår at være kone, mor til 2 drenge på henholdsvis 3 og 5, løbe 25-35 km om ugen, passe sit arbejde som pædagog samt holde huset totalt fri for nullermænd (Og jeg mener der er ALDRIG nogen nullermænd, fatter ikke hvordan hun gør det) Du så sej !

Trine – Lærte jeg at kende på Køge Handelsskole, vi havde det pisse mega grineren sammen. Jeg skiftede skole til Ishøj Handelsskole og derefter mistede vi kontakten. Hvorfor, kan vi begge ikke rigtig finde ud af nu hvor vi har “fundet” hinanden igen. Trine og jeg var sjovt nok gravid samtidig, og havde termin med 2 dages mellemrum. Trine og jeg hygger os virkelig sammen, vi respektere hendes særheder og vi griner altid helt vildt meget når vi er sammen.

Camilla – Kender jeg fra Ishøj Handelsskole. Så vores venskab går også en del år tilbage. I nogle år boede jeg sammen med Camilla i et hus i Greve, som hendes far ejede. Det var de vildeste TIDER. Vi festede hele tiden og lavede ALT sammen. Camilla er en veninde jeg desværre ikke ses med så tit mere, men hun har en meget stor plads i mit hjerte. Hun er så fjollet og laver så meget pis med alle og alt altid, man kan ikke andet end at grine når man er i selskab med Camilla.

Michella – Er min psykopat veninde, jeg skal satme ikke komme i kambolage med hende 🙂 Michella kender jeg også fra handelsskolen, og vi kunne mildt talt ikke udstå hinanden til at starte med, men vi fandt så ud af at vi egentlig passede utroligt godt sammen. Hun er ikke helt normal (på den gode måde) og laver en del tossede ting. Michella er den eneste der er så syg i hovede at springe bungee jump fra 69 m højde. RESPEKT

I HAR HVER ISÆR EN SPECIEL PLADS I MIT HJERTE – ELSKER HVER AF EN AF JER

Veninder Advarsel Langt Indl G

Veninder Advarsel Langt Indl G

Img - Veninder - Advarsel, Langt Indlæg 
Veninder Advarsel Langt Indl G

Veninder Advarsel Langt Indl G

Veninder Advarsel Langt Indl G

Veninder Advarsel Langt Indl G

  Veninder Advarsel Langt Indl G

Img - Veninder - Advarsel, Langt Indlæg

 Img - Veninder - Advarsel, Langt Indlæg

 

ommentarer

  1. Eeeejh nogle fine skrivelser om dine bedste veninder! Og hvor er jeg HELDIG at være en af dem! Uanset hvad livet bringer så ELSKER jeg dig og du er en ener! Helt speciel – helt uimodståelig – helt igennem sexet – helt og holden fantastisk er DU! ❤❤❤❤❤❤❤❤

Smid en Kommentar

Navigate