Troede jeg sku dø!

Igår var jeg på fisketorvet med min veninde Ninna .. Vi spiste på Sharwarma stedet derude og smuttede en tur i biffen for at se ‘The other woman’.. Rigtig tøsefilm! Lige pludselig får jeg det bare mega dårligt og tænker ‘Hvis jeg ikke går ud nu , kastet jeg op’!! Jeg smuttede ned på toilettet – men der skete ikk noget. Gik op i den friske luft og satte mig udenfor. Min puls harmede derud af, mit hjerte det samme, det trykkede for mit øre og min højre arm snurrede og jeg tænkte virkede ‘tænk hvis jeg dør nu’ .. Jaja Charlotte, slap nu af tænker I. Men det var sku det jeg tænkte … Ved ikke om det er sådan en følelse der er blevet forstærket efter man er blevet mor.. Anyway min Far kom og hentede mig og jeg var så nede inden og stikke 2 fingre i halsen og ja op kom det… Gik direkte hjem i seng og idag har jeg det godt igen. Det må være det der jeg havde spist, men Ninna spiste det samme som jeg.
Nå, finder nok aldrig ud af hvad det var!

20140605 110848 40128695 Jpg - Troede Jeg Sku Dø!

Smid en Kommentar

Navigate