Tlf opkald

Jeg blev ringet op af Dyrenes Beskyttelse idag og talte med en ung fyr i den forbindelse. Jeg har for lidt siden skrevet under på at den latterlige hundelov skal laves om.. Og hvis jeg skulle støtte en organisation ville det klart være der jeg ville lægge mine penge, lige pt kan dette desværre bare ikke lade sig gøre…

Når anyway, det jeg ville med det her er at jeg blev så mega irriteret på ham der der ringede, det var virkelig som i VIRKELIG som om han blot sad og læste op fra er stykke papir, hvorpå der stod en meget meeeeeeeget lang salgs tale og han kunne så heller ikke rose mig nok for at have skrevet under, og takkede jeg ved ikke hvor mange gange..
Blev nødt til at afbryde ham, da jeg havde en anelse travlt og bede om hans pointe, men det kunne han ikke rigtig finde ud af – han skulle jo lige “læse” salgstalen HELT færdig .. Amen for helvede da – så kom dog ind i kampen! Både den unge mand og Dyrenes beskyttelse også, så må de sku finde nogle lidt mere kvalificeret mennesker eller det firma der nu håndtere det for dem.

Det sgu en ommer !!!

20131018 231642 Jpg - Tlf Opkald

Smid en Kommentar

Navigate