Tiden nærmer sig…

Imorgen er jeg 38+0 og tanker omkring det hele fylder mere og mere. Til jer der har fuldt mig ved hvad jeg gennemgik sidst da jeg fødte Isabell. Det var sku sejt at komme igennem.. LÆS DET HELE HER

Tænk engang at man lige om lidt er mor til 2, det kan jeg næsten slet ikke forstå. Jeg er ikke decideret bange for at fødslen, men tanken har da strejfet mig at det kan jo i princippet ske igen alt det der skete sidst. Men prøver at trøste mig med at folk ikke har flere fucket up fødsler.. Så satser stærkt på at alt går som det skal og vi er hjemme igen nogle timer efter Theo har set dagens lys.

Hvordan mon Isabell vil tage at blive storesøster? At skulle dele sine forældre med en lille baby. Isabell er typisk pige og er enormt glad for hendes 2 dukker. De bliver madet, nusset om, puttet osv hver dag. Så jeg er sikker på når hun først har accepteret at Theo er kommet for at blive, så skal hun nok blive den bedste storesøster for ham.

 Ur-300x172 - Tiden Nærmer Sig...

 

Smid en Kommentar

Navigate