Tiden er knap

Synes det er svært at få tid til det hele for tiden .. Familie, kæreste, baby, veninder, arbejde og BLOG!! Jeg gider ikke bare skrive noget bare for at gøre det – og gider heller ikke skrive noget ligegyldig pis.. Så beklager stilheden for tiden !! Lover at jeg snart vender stærk tilbage.. Isabell sover ikke ordenligt lige pt, vågner 1-2 gange om natten, så er som regel godt træt når jeg er hjemme fra arbejde og maden og baby racet er “overstået”.. Selvom jeg rent faktisk går tidligt i seng , og får ca 8 timers søvn så er det bare noget møg når man bliver forstyrret!
Efter vi fik vores nye seng kan hundene ikke hoppe op, eller de kan godt – men om natten glemmer de bare at de rent faktisk godt kan. Så når de tripper rundt nede på gulvet ved siden af sengen, så får jeg pip og bærer dem op. Så der bliver man også forstyrret ! Tror sgu jeg bygger en trappe til dem 🙂

Kan I sove godt derude 🙂 Nat nat fra mig…

20140302 001025 Jpg - Tiden Er Knap

Smid en Kommentar

Navigate