The making

Yes jeg tog den lange vej til Kolding IGEN idag. Min mor tog med, dejligt med selskab på den laaaaange tur 🙂

Her er billeder af forvandlingen fra lys til lækker lækker ombre.

20140704 223943 81583524 Jpg - The Making

20140704 223944 81584296 Jpg - The Making

20140704 223943 81583934 Jpg - The Making

20140704 223944 81584634 Jpg - The Making

20140704 223945 81585581 Jpg - The Making

20140704 223944 81584819 Jpg - The Making

JEG ER SÅ GLAD FOR RESULTATET !! Jeg har fået en del spørgsmål vedrørende dette hår på facebook idag.

Her kommer svarene.

Hva koster det?
3200kr

Hvor mange vævekanter er der i?
1 vævekant med 4 baner hår – det er dog sjældent man kan nøjes med en vævekant. Det er kun hvis man selv har langt hår

Hvordan bestiller man tid?
Det gør man enten på 702 702 98 – eller på www.duwald.dk

Har Pernille lavet dette?
Nej, det har hendes frisør Sarah som er vildt dygtigt

Håber dette besvare det hele – Ellers spørg I bare 😉

ommentarer

 1. Hvor langt er.det hår du har.fået på? 60 cm? 🙂

  *** Antispam disabled. Check access key in CleanTalk plugin options. Antispam service cleantalk.org. ***

 2. Hej. Ved du hvad det mørke farve hedder?? Og fik du alt dit farvet med det farve plys lyse reflekser? Og så lys farvet ekstentions? Er nemlig selv frisør og har ekstentions i og er helt blond. Men kan ikke helt gennemskue den mørke farve. Men skide flot til dig

  • Hej Zina. Aner ikke hvad farven hedder – andet end den er fra Joico. Hele mit hår blev næsten farvet mørkt, dog nogle striber forblev på toppen og spidserne. Og mine extensions var for farvet 🙂 så de er også både mørke og så lyse i bunden – men en overgang så det ikke er dip dye men ombre 🙂

 3. Super flot.
  Hvor lang tid holder det? Og så du så have syet det på igen, eller tager man det selv ud?
  Kunne selv godt tænke mig at få lavet hår ved duwald men kan ikke helt gennemskue hvor ofte man skal komme og hvor meget det koster at få rykket håret op (syningen gror jo nedad )

  Er vild med din blog ❤️

  • Tusind tak ❤️ Afhængig af hvor hurtigt dit eget hår vokser, men det skal rykke op ca hver 3. mdr. Det kun første gang det er “dyrt”, da håret koster men samtidig kan det holde mange år hvis du passer godt på det. Mit lyse hår har jeg stadig og det ville stadig være flot på. Så skal du bare engang imellem lige fylde op med lidt ekstra nyt hår sammen med det “gamle” ☺️ Så har du smukt hår hele tiden ..

   At få sat det på igen koster ingenting næsten … ☺️

 4. Hejsa. Faldt over dig via duwalds facebook-side! Jeg synes, dit hår er blevet vildt flot og har et par spørgsmål, jeg håber, du gider svarer på…;)

  Jeg har lagt mærke til, at duwald stort set altid kommer hår med krøller i på. Det ser ud som om, at dit eget hår er forholdsvis glat – hvordan får du det til at fungere med de “krøllede” væve-kanter?

  Jeg tænker på – hvordan er din hår rutine nu? Kræver det, at du krøller dit hår hver dag med krølle-jern, eller “sidder det bare”.?

  Jeg har nemlig selv sådan noget lidt kruset hår, der hverken krøller eller er glat, så det er reelt pænest, hvis jeg bruger fladjern, og det er vel ikke muligt med de krøllede vævekanter?

  Håber, at mit spørgmål giver mening…;) Rikke

  *** Antispam disabled. Check access key in CleanTalk plugin options. Antispam service cleantalk.org. ***

  • Hej Rikke☺️
   Tusind tak – er også selv meget glad for det .. Det hår du får på er glat, de styler det det bare. Krøller/faldet i håret bliver lavet med et glattejern. Jeg bruger dog selv Sylen fra HH Simonsen til at lave mine krøller .. Det gode ved håret er at de krøller man nu laver – holder næsten lige indtil du vasker dem ud. Jeg vasker ca kun mit hår 1 gang om ugen når jeg har extension i. Du kan både have det glat eller krøllet, det helt op til dig hvad du synes ☺️ Ellers så ting til dem og spørg, sikker på de vil svare på alle dine spørgsmål

   • 1000 tak for dit svar! Jeg var helt sikker på, der var krøller på deres hår – synes det ser fedt ud, men tænkte, det var svært at holde/sætte efterfølgende.

Smid en Kommentar

Navigate