TERMIN 7.2.2015

Til den hurtige – ja det er så idag 🙂

Trods hindeløsning, 3 cm åben og en slimprop jordemoderen mente var røget har jeg ikke født endnu.

Troede ikke på hende da hun sagde slimproppen var røget – for sidst var der ikke bare lidt men meget slim. Så tænkte , den kan ikke bare være smuttet ud uden jeg havde opdaget det. Og ganske rigtigt, imorges røg den! Måtte dog lige ringe til hospitalet, da jeg synes den havde en meget underlig farve – men hun forsikrede mig om at det var helt normalt.
Hun siger så også den søde Jordemoder – du må endelig ringe hvis vandet går!! NO SHIT Sherlock – den tanke havde jeg slet ikke tænkt 🙂

Img - Termin 7.2.2015

ommentar

  1. Hold op en mave, ja nu må han godt komme ud. Jeg krydser fingre for jer, glæder os til at høre beskeden ☺ knuz herfra

Smid en Kommentar

Navigate