Syg baby

Isabell har haft feber siden i nat .. Vi besluttede os ellers for igår at nu ville vi tage kampen med hende og få hende til at sove uden at tage hende op 117 gange, fordi hun græder og græder .. Måske ikke lige den bedste dag at vælge når hun ikke har været helt frisk. Det endte i hvert fald med at Anders sang hende i søvn imens han nussede hende .. Målet er at hun bare skal lægges, der siges godnat og så sover hun.
Hun er den bedste i løbet af dagen, jeg ligger hende i hendes barnevogn og 1 2 3 – så sover hun! HVORFOR I ALVERDEN, gør hun så ikke det når hun rigtigt skal i seng..

Hun vågnede 23.30, 01.30 og så igen 04.30 … Anders var en stjerne så han stod op den sidste gang og var oppe med hende, trods for at han skulle på arbejde – for hun havde absolut ingen intention om at sove igen. Hun sov først kl 9!!

Så dagen har været et stort pyleri.. Har dog alligevel nået nogle forskellige ting.. Bagt boller til lørdag hvor den første af mine 3 fødselsdage skal holdes, planlagt fødselsdag for tøserne som skal holdes sammen med en veninde, haft besøg af min mor og en masse andre ting ..

Et er pyleriet, det kan være mega irriterende men når hun slår over i hjerteskærende gråd så tuder jeg også.. Kan slet ikke ha det :'(

20131015 205029 Jpg - Syg Baby
Trods feberen kom der lige et lille smil 🙂

ommentarer

 1. Hey i to søde mennesker…
  Det er aldrig sjovt med syge børn, men nej erhelt enig med at det måske ikke lige er tiden hvor man skal træne søvn.
  Nu er det sådan at Frederik lige er blevet 15 mdr og har først sovet igennem den sidste uges tid for første gang, (7.9.13) desuden har han igennemsnit været 1,5 til 2 timer om at falde i søvn om aften.. så min pointe er, at jeg om nogen ved hvor frustrerende og ked af det maan kan blive…
  Så mine råd og erfaringer er:
  1. Jeg er på ingen måde fan af “godnat og sov godt metoden” babyer og børn generelt, græder,skriger, bliver frustreret og kede af det af en grund, et behov der ikke er dækket og som de har brug for hjælp til at få dækket. Om det hjælper at få beroliget hende ved bare at være i værelset, sætte jer ved siden af sengen,en hånd på maven, synge en sang, eller hvad der fungere for at få hende til at falde til ro igen. Når hun så er rolig siger i på ny, stille og roligt godnat og går igen, når hun så græder igen, må i starte forfra igen osv osv indtil hun falder i søvn( nogle dage tager det 5 minutter andre dage 2 timer)
  Desuden kan babyer ikke selv håndtere sressfyldte situationer, som fx gråd vil være for dem eller “hvor er min mor og far” eller “hov, jeg er helt alene på værelset” så det har de også brug for hjælp til at komme ud af den stresset situation.
  2. skab faste rustiner, så hun ved at når i gør eller siger dette, er det et tegn på hun snart skal i seng, fx ruller gardinet ned sammen,siger “nu skjal du snart sove” læser en bog,( gerne samme bog hver aften)der er intet bedre end genkendelsens glæde for børn. måske hun får aften grød, får sutte flaske et varmt bad ell lign
  Og bliv ved med den samme ting, ikke bare 3 dage fordi i ikke lige synes det fungere, hold fast i den ting i valgte.
  3. læg en masse sutter i hendes seng, giv hende dem evt i hånden, inden længe lærer hun selv lige at smutte den i munden igen når hun vågner om natten.
  til sidst vil jeg bare sige.. at børn er mega forskellige, nogle sover igennem fra de er bitte små andre først når de er 5 år gamle. men fordi man har et barn der ikke sover, er det ikke ens betydende at man gør noget forkert, eller man er dårlige forældre.
  Det handler også meget om at man som forældre acceptere man har et barn der ikke sover, at man på forhånd forbereder sig på at det vil tage tid om aften, man vil automatisk være mere rolige og have en hyggeligere aften når hun så er faldet i søvn.
  det vil ændre sig mange gange mens hun er lille, så sover hun lige godt en uge, så skidt ugen efter, men sådan er det.
  mange gange held og lykke
  knus herfra
  stine

Smid en Kommentar

Navigate