Syg baby

20140211 152916 Jpg - Syg Baby

Har været oppe den halve nat med Isabell .. Hun kogte helt vildt og var rigtig skidtmas .. Anders skulle selvfølgelig rejse idag, dog kommer han hjem her først på aftenen igen .. Jeg måtte blive hjemme med hende. 1 uge og 1 dag på job og så måtte jeg blive hjemme. Ikke det fedeste, men man er jo desværre ikke selv herre over sygdom.

Hun har grædt og grædt og grædt hele dagen. Været SÅ ulykkelig! Feber, snot og ondt i maven .. Tog til lægen med hende, men der er desværre ikke noget at gøre. Puha det gør så ondt i mit hjerte når hun bare er så ulykkelig 🙁 Man får helt lyst til selv at græde – men ja det går jo bare ikke.

Hun har næsten ikke sovet siden imorges .. 1 times tid i barnevognen er det blevet til og en halv time ca på mig. Lige nu ligger hun på mine ben så jeg kan vugge hende .. Min lille skat dog!.. Så jeg er indlagt her på sofaen med intet andet end OL i fjerneren. Øv altså !

20140211 152939 Jpg - Syg Baby

Smid en Kommentar

Navigate