Stress uden grund

Jeg er underlig ! Jeg har helt stress ondt i maven pga Isabell’s barnedåb på søndag. Og jeg skal ikke en finger røre. Ved ikke hvorfor jeg har det sådan. Har haft mareridt om dåben et par gange, at vi kom mega meget for sent og alt bare gik galt.

Dåben starter kl 09.30 – så dem der kender mig ved at jeg så i hvert fald skal op kl 5 🙂 Jeg hader at have travlt, så hellere stå en time for tidligt op og man har god tid. Jeg kan vel sove når det hele er slut. Jeg har en forestilling om hvordan jeg skal se ud den dag, og jeg går helt amoka hvis mit hår eller øjenvipper ikke gider at side. Jeg kan ikke være alene om denne følelse af, at hvis man selv ikke føler man ser godt ud – så har man det bare skod ! Så alt skal bare spille den dag. Ikke nok med mig selv, døjer jeg med Isabell, frygter hun skal gylpe ud over sig eller for den sags skyld mig.

Anders og jeg har også en tendens til at blive halv uvenner, men det er for det meste hvis jeg stresser helt vildt – så det bekymre mig også om jeg kommer til det og at han så bliver sur på mig.

ARGHHHH LORTE TANKER OG BEKYMRING FORSVIND!

Jeg klapper kaje nu og prøver at lade hver med at tanke for meget over det.

Er jeg mærkelig?

 

 

Stressed - Stress Uden Grund

 

 

ommentar

Smid en Kommentar

Navigate