STØT !

Anders og jeg havde ingen planer idag, så aftenen har stået på hygge på sofaen hvor fjernsynet har været tændt på det store knæk cancer show! Og kan i gætte hvad jeg har gjort stort set hele aftenen ?………….. TUD BRØLET!
Hver gang der kommer en historie om den forfærdelige lorte sygdom, hvordan den har ramt folk og deres familier. Ramt små uskyldige børn – så starter tåre kanalerne for fulde drøn. Åh hvor jeg dog håber at de snart knækker den kode – så vi kan leve med sygdommen uden at dø og i bedste tilfælde blive helt fri for den.

20131026 225443 Jpg - StØt !
Ingen tæt på mig hverken i min familie eller vennekreds har haft kræft – og det er jeg jo selvfølgelig dybt taknemmelig for. Men jeg kender selvfølgelig nogen der har haft det tæt inde på livet både i form af selv at kæmpe med det eller have familie medlemmer med det. Og hvor er det grotesk at man kan sige ‘selvfølgelig’ til ovenstående for ja hver 3. siges at få kræft. HVER 3. !!! Det jo så – har ikke engang ord for det !

Så folkens lov mig lev dit liv som om det var din sidste dag, vær glad, positiv og vær god ved dine medmennesker og lad vær med at gå op i bagateller

LEV LIVET FOR SATAN DA !!

VI HAR STØTTET – HAR I?

20131026 230532 Jpg - StØt !

Smid en Kommentar

Navigate