Sommer i haven

Med fifty Shades i hånden … NOOOOT!
Realiteterne sprang i øjene på mig da jeg fik kigget ud på vores terrasse tidligere, det lignede jo noget der var løgn. F******** ukrudt alle vegne. Det er simpelthen ulempen ved at bo i hus. Jeg vil have mig en have mand!!

20130706 211838 Jpg - Sommer I Haven
Så jeg har været igang siden kl 12 og tro det eller ej er stadig igang.. Nogle gange forbander jeg min perfektionisme langt væk. Starter man på noget, gør man det færdigt og man gør det ordenligt ! Er dog blevet afbrudt ind imellem af Isabell og mad skulle man jo også have..
20130706 212252 Jpg - Sommer I Haven

Anders klarede det grove i haven og så har han stort set haft Isabell hele dagen.. Jeg tror jeg sover godt i nat.
Mangler heldigvis ikke så meget nu! Glæder mig til mit bad jeg måske får om nogle timer …

20130706 212220 Jpg - Sommer I Haven

Smid en Kommentar

Navigate