Sol og sol skade

Kan ikke huske hvornår jeg sidst har taget sol i et solarium, det er mange mange år siden. Men overvejer det kraftigt, det er jo ikke meget sommer vi har her i DK.

Før i tiden boede jeg nærmest i solcenteret. Arbejdede på et tidspunkt i et fitness center hvor jeg fik gratis sol. Så tog i hvert fald for 50 kr, 3-4 gange om ugen. Hej for en polet neger jeg var.

Men men men, kunne aldrig drømme om at ligge mig ind i sådan en cancer grill UDEN solcreme den dag i dag…. Har fået en mindre sol skade på min kinder for nogle år tilbage, fordi jeg bestemt IKKE skulle bruge solcreme, men hellere sol OLIE. Flot Charlotte !

Jeg har så i en del år blokket mit fjæs med faktor 50, når jeg har skulle ligge direkte i solen eller jeg har været på ferie. Ellers har jeg en fakta 10 eller 20 på under min make-up, så vidt mulig hver dag, også selvom solen ikke er fuldstændig fremme. Og det har virkelig hjulpet – det blevet en del pænere.

Har faktisk en henvisning liggende på serveren til en hudlæge – Overvejer at få det laser behandlet så det sidste kan gå helt væk.

Så tænk jer om derude ! SÅ STOP LANDEPLAGEN og skru ned for solen, Fetterlein har jo nok ret 😉

 

Cs Children Lotion Spf Ml - Sol Og Sol Skade Sol Sonriente - Sol Og Sol Skade

 

Smid en Kommentar

Navigate