Slankekur

Det evige trommerum… Bliver man nogensinde tilfreds….

Jeg tog 18 kilo på under min graviditet, og har smidt ca 16-17 af dem igen. Så mangler ikke så meget før jeg er nede på start vægten igen. Jeg vil så gerne yderligere smide 10 kilo. Mon jeg kan det?

Jeg har min egen slankekur som jeg ved fungere for mig. Jeg kan ikke leve efter en bog eller en bestemt kur. Jeg prøver så vidt muligt at skære pasta, ris, kartofler og hvidt brød fra. Rugbrød kan jeg simpelthen ikke undvære, så et par skiver om dagen får jeg med noget magert pålæg eller en dåse markel i tomat. Har gulerødder klar i køleskabet, skrællet som ligger i vand lige til at nipse af.

Jeg ELSKER mælk, men det er der jo også en del kalorier i – selvom man drikker skummet mælk. Jeg kan snilt drikke 1-2 liter om dagen, hvis jeg får det til alle mine måltider – Så har skiftet mælken ud med vand.

Har du nogle gode sunde opskrifter, så send dem gerne til mig på kontakt@charlottelouise.dk 🙂

 

Sundhedsdaggedvedtegning Stor - Slankekur Slank - Slankekur

ommentarer

  1. Hvis man er til banan, så blend 2 æg med en banan og steg på en non-stik pande som små pandekager – mætter godt og er hammer sødt, spiser det altid hvis jeg er lækkersulten og ikke kan holde mig fra noget sødt 🙂

Smid en Kommentar

Navigate