Sikke en nat

Nikolaj har som sagt kørt rundt i mine tanker siden hans forsvinden .. Isabell er blevet mega forkølet og hoster lidt, så helt på toppen er hun i hvert fald ikke. I mit forsøg på at få hende til at sove i nat – blev forstyrret i den grusomme nyhed jeg så på facebook at Nikolaj desværre er fundet død på vennens altan. Jeg bliver samtidig ringet op af min veninde som bekræfter dette .. Jeg brød ud i tårer. Tænk den psykopat har slået ham ihjel – manden som fortalte at han havde forladt lejligheden .. Jeg har massere at ting at sige om dette , men noget der undre mig MEGET .. Hvor har det såkaldte politi, dem der skal passe på de danske borgere .. HVOR FANDEN HAR DE VÆRET HENNE I ALT DET HER!! Det er under alt kritik at de ikke har gennemsøgt den lejlighed fuldstændig, da det er der han sidst er set. Jeg forstår det slet slet ikke.. Jeg er mildest talt rasende over deres ikke tilstedeværelse .. Håber det kommer STORE konsekvenser for dem det her.. Det er sku for tyndt !!
Så har måske fået 2 timers søvn – puha! Håber jeg kan få lidt søvn når Isabell skal sove lur.

HVIL I FRED KÆRESTE DYRNER !! Vi ses en dag igen … Mine tanker går til alle dine nærmeste venner, familie, kæreste og ikke mindst dine børn :'( Alt for tidligt du er blevet taget fra os.

20140115 082745 Jpg - Sikke En Nat

Smid en Kommentar

Navigate