Så det SLUT!!!

Jeg har helt glemt at fortælle jer noget … Men mor her har sgu fået sit gamle job tilbage 🙂 Så barsel life slutter hermed definitivt imorgen og den længe ventet frygtet hverdag starter igen. Åh no, det bliver SÅ hårdt .. At skulle stå tidligt op igen og rent faktisk skal afsted. Gøre sig selv OG en baby klar. Før var det bare at hoppe i et par jogging hakser og en lille lur blev det da også til når Isabell sov lur. Men jeg må jo bare tage en dag af gangen og komme ind i en rytme igen. At gå i seng ved 12-1 tiden, GÅR BARE IKKE MERE!!

Nu bliver jeg nødt til at tvinge mig selv i seng og ikke ligge og spille Candy crash og tjekke facebook 50 gange (Læs, ikke afhængig :)) .. Jeg skal møde kl 8 – så 1 er at jeg skal mega tidligt op, men bliver fremover nødt til at vække Isabell. Hun står normalt først op ved en 7.30-8.00 tiden.. Så hun får da et kultur chok imorgen.. Håber hun klare det og ikke bliver for umulig i dagplejen.. Håber snart hun får en rytme og en rytme man kan regne med. Nu er kl 17.30 og barnet sovet stadig nr 2 lur, den kommer ligesom ikke til at gå i dagplejen 🙂 Så nu må hun op ellers kommer hun aldrig til at sove i aften.

Jeg glæder mig til at komme igang igen og få en normal indkomst igen. Glæder mig IKKE til at stå tidligt op og glæder mig bestemt ikke til at få så meget mindre tid sammen med Isabell. Tror virkelig at ens weekender bliver prioriteret meget højt fremover ..

Så Shell here I come 🙂

20140202 173806 Jpg - Så Det Slut!!!

20140202 173849 Jpg - Så Det Slut!!!

Smid en Kommentar

Navigate