Personlig blog

Jeg har altid været meget åben som person, og der er næsten ikke nogle ting jeg holder hemmeligt. Hvis folk spørg – får de et ærligt svar og den pure sandhed. Jeg har altid fortalt og forklaret om mig selv, og ja jeg er ikke bleg for at fortælle ting som andre nok ikke lige ville fortælle. Men ja sådan er jeg.

Status på livet lige pt. Isabell er snart 9 måneder – jeg bliver nærmest chokeret hver gang jeg skal fortælle nogen hvor “gammel” hun er – hold nu op den tid vi har forsvinder bare mellem fingrene på os. Man begynder virkelig at tætte pris på tilværelsen efter man har fået et barn, livet giver virkelig bare mere mening nu. Alt andet kan være fuldstændig ligegyldigt, bare Isabell har det godt. Kan slet ikke sætte ord på hvor meget hun betyder for mig.. At se hende smile og grine, kan gøre en hver gråvejrs sag solrig og lykkefyldt. At se Anders lege og pjatte med hende, varmer mit hjerte dybt.

Hun er så småt begyndt at sove igennem om natten og kan ligesom fornemme i min mødregruppe at jeg på INGEN måde skal brokke mig over hendes døgnrytme, for ja hun sover meget. Men jeg er bare en zoombie og hvis jeg kunne – tog jeg 12 timers søvn i døgnet.

Det kan jeg vel gøre når jeg engang bliver gammel, og fuglene er fløjet fra reden.

Hun har forresten også fået plads hos en dagplejer og skal starte d. 01.01.14 – puha det bliver mærkeligt. Men er faktisk ikke særlig nervøs for hvordan hun kommer til at takle det. Hjemmet herhjemme er den anden hovedebanegård, her er næsten uden undtagelse altid mennesker. Hver gang hun vågner fra sin lur er der nogle nye kendte ansigter. Så mennesker og mange forskellige mennesker er hun vant til… Er faktisk rimelig glad for vi har det netværk vi har og den “banegård” her, så hun fra starten har vænnet sig til mennesker og ikke bliver forskrækket over “fremmede” og nye ansigter.

Img - Personlig Blog Img - Personlig Blog Img - Personlig Blog Img - Personlig Blog Img - Personlig Blog Img - Personlig Blog

Smid en Kommentar

Navigate