Oscar stak af

Åhhh gud!! Jeg observere altid de hunde med lys og lugte … Men idag så Oscar desværre sit snit til at udleve drømmen om friheden … Vi har 3 terrasse døre i huset – ud fra 2 af dem er haven indhegnet til dem – og ved den sidste er der frit til at komme ud. Her står Isabell altid da hun kan sættes i skygge. Jeg var i bad og uden at nævne nogle navne – Så skulle hun ind fra sin lur 🙂 Hundene ved udemærket godt at de ikke må gå ud der, og sidder altid pænt og venter på vi kommer ind igen. Men ikke denne gang.
Hun kommer ind, får tøj på, laver mad osv til hende – hvorefter jeg siger “Skal I ud og tisse”. Viktor kommer løbende, men INGEN Oscar ! Panikken begynder allerde her .. Kalder igen !! Ingen hund. Styrter rundt i huset for at kigge alle de steder han plejer at ligge .. Væk var han! Jeg hopper i noget tøj og springer ud af døren… Jeg stor tuder og kan næsten ikk trække vejret .. Når at tænke de værst tænkelige tanker at han ligger ude på den store vej i 1000 stumper !! Jeg løber derud – kan ikke se skyggen af ham.. Kalder og kalder … Møder på tilbage vejen en nabo på vejens mor. Hun kigger meget underligt på mig, da jeg stadig stor hulker og kalder på Oscar. For frem stammer om hun har set en lille brun hund .. Nej siger hun og spørg mere ind til hvordan han ser ud. Går videre og ind i naboens have – idet jeg går ud hører jeg hans gø!! Hvor efter damen råber “VI HAR FUNDET HAM”!!! Åhhhhhhh min lille hundebasse ….. Jeg får ham i armene og begynder bare at tude endnu mere og damen siger, TRÆK VEJRET !! Hun får et kæmpe kram og siger så at det var hendes datter der havde set ham nede forenden af vejen. (Datteren er i 30’erne) jeg giver hende er kæmpe kram og takker hende mange gange !!

Mens jeg krammer den sidder den lille mide til Oscar på armen og knurre af dem. Han har sikkert tænkt, “fuck jer! Jeg var da slet ikke færdig med at gå tur med mig selv” 😉

Jeg fik købt nogle blomster til datteren og afleveret dem her til eftermiddag. Hun blev glad !! Han havde alligevel nået at være væk ca 20-30 min før vi opdager det. Fuck en forskrækkelse..

20140329 232235 Jpg - Oscar Stak Af

20140329 232256 Jpg - Oscar Stak Af

20140329 232326 Jpg - Oscar Stak Af

20140329 232427 Jpg - Oscar Stak Af

Smid en Kommentar

Navigate