Nyt til håret fra HAIR247

Jeg har for nyligt modtaget denne hårlak fra Hair247.

Hair - Nyt Til Håret Fra Hair247

Jeg var på udkig efter en med super hold, da mit hår er meget fint i det – så der skal noget til at holde det på plads. Når jeg styler mit hår og laver krøller i det, forsvinder de SÅ hurtigt ud, så her er denne hårspray perfekt til at holde dem flotte dagen lang. Blev helt overrasket over duften da jeg havde sprayet den i håret, super dejlig duft. Synes tit godt at hårlakker kan stinke helt grusomt.

Der var hurtig levering og en lille gave fulgte med i pakken 🙂

Nyt Til H Ret Fra Hair247

Den kan købes HER til 139 kr, og det bedste af dele hele , FRI FRAGT ! Yes, det noget vi kan lide. Der er faktisk fri fragt på alt hvad man køber på siden. Hvis der er noget jeg hader så er det alle de åndssvage fragt priser når man handler på nettet. Det ender jo med at man får brugt en milliard i forsendelser på kort tid.

Ellers er deres side fyldt med alt hvad hjertet begærer til håret, og listen med mærker er laaaang.

Der forhandles b.la.

Nyt Til H Ret Fra Hair247

Images - Nyt Til Håret Fra Hair247 Bc Bonacure In Story - Nyt Til Håret Fra Hair247 Wella - Nyt Til Håret Fra Hair247

 

 

Smid en Kommentar

Navigate