Nye negle HOS TINA

Jeg ELSKER at få lavet negle !! Og jeg elsker at have flotte lange negle – ens fingre bliver så meget slankere at  se på. Jeg skal prøve en “ny” negle dame jeg har fundet frem til på næste fredag… Jeg kontaktede allerede Tina for ca 1 års tid siden, der var hun desværre på barsel – Men nu er hun tilbage og jeg glæder mig til at se hvad hun kan trylle frem på mine små hænder. Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke gider tage den laaaange vej ind til København for at side der nogle timer for at tage hele vejen hjem igen. Og tiden er knap når man har et barn. Så det passer mig perfekt at jeg ikke skal så langt nu. I kan følge Tina’s side på facebook, HER

Følg hendes side og hold øje med bloggen, tror måske jeg kan få en aftale i hus til jer 🙂

20140515 214902 Jpg - Nye Negle Hos Tina

Smid en Kommentar

Navigate