Ny tus?

Anders har altid kaldt mig Lille My, hende fra Mumietroldene. Da jeg lærte ham at kende havde jeg ekstremt kort hår, fordi jeg havde fuldstændig ødelagt det. Så havde sådan en lille bitte hestehale, når jeg så vågnede om morgenen trittede den lige op i luften ligesom Lille My. Hendes personlighed passer også rimelig godt på mig. En lille sur hidsig satan 🙂 .. Hun er bla aggressiv, viljestærk, fair og venskabelig. 4 ord det beskriver mig godt … Aggressiv på den “gode” måde – at jeg bare er en hidsig en der godt kan farer op over ingenting noglegange – men jeg er ude mærket godt klar over det og mange gange er det bare for sjov og det ved dem der kender mig også godt.

Men kunne godt finde på at få den lille rødhåret figur tatoveret og så måske peppe hende lidt op med en prinsesse krone – så den side af mig også kommer med 🙂 Nu må vi se om det bliver en realitet en dag …

20140415 230445 Jpg - Ny Tus?

Smid en Kommentar

Navigate