Mit sande jeg

Er en “kampagne” Saseline har startet på Instagram. Det går i bund og grund ud på at vise sig selv uden nogen form for make-up eller styling. Altså mit sande jeg uden filter. Hun opfordre alle til at oploade sit eget sande jeg billede og hashtagge #mitsandejegudenfilter – for at sætte fokus på at så mange piger prøver at opnå det perfekte, hvilket jo er umuligt .. Ingen er perfekte og vi er alle sammen forskellige.
Hvad er det perfekte egentlig? Alle de foto redigeret billeder vi ser i bladene – NEJ! Det er fusk og humbug, og ingen ser ud som dem. Synes det er et mega fedt initiativ Saseline har taget og håber at I også vil være med.
Vi kan lærer at elske vores sande jeg og så snart vi kan det vil vi føle os endnu smukkere når man har make-up osv at lege med.

Jeg er godt på vej til at elske mit sande jeg spejlbillede af mit ansigt – og hvis det er noget jeg ikke ville bytte ud var det nok det. Glem lige janteloven et øjeblik, JEG ELSKER MIT EGET SPEJLBILLEDE AF MIT ANSIGT. Hvis jeg skulle nævne en ting ved hele mit udsendende jeg elsker allermest vil jeg sige mine øjne. Synes virkelig de er flotte !

Tilbage til bølgen af ‘mit sande jeg billeder’ så har flere hoppet med såsom Christiane og Shirley – er spændt på at se endnu flere kendte som ikke kendte vise deres billeder..

Vi kan vidst alle sammen godt blive enige om at jeg ikke går ind for et naturligt udseende, jo til andre bare ikke mig selv da jeg elsker at overdrive og have meget make-up på, men er heller ikke bleg for at vise mig selv uden en klat i femøren, så vil du se mit sande jeg uden filter så find mig på instagram , CHARLOTTELOOUISE – jeg vil ingen længe oploade mit eget billede…

20131021 205603 Jpg - Mit Sande Jeg

Hvad elsker i allermest ved jer selv? Glæder mig til at se jeres svar 🙂

Smid en Kommentar

Navigate