Magter det IKKE!

Fuck en latterlig lorte dag!.. Havde det så stramt imorges at jeg slet ikke kunne spise noget .. Anders skulle heldigvis med ind på kontoret idag (Til jer der ikke ved det arbejder vi samme sted, men han arbejder for det meste hjemmefra) Jeg havde taget lidt mad med i bilen og prøvede at få lidt ned. Det hele vendte sig i mig, godt jeg havde en pose !! … Føj altså..

Hen på formiddagen prøvede jeg så igen at spise noget – det samme skete ! Ud på toilettet og op kom det 🙁 .. Måtte tage hjem fra arbejde og har sovet stort set hele dagen…

Jeg vil bare have det godt igen.. Føler ikke jeg kan være der 100% for Isabell, er en top nederen kæreste der bare sover konstant og kan ikke overskue for mange aftaler på hverdage fordi jeg er så træt 🙁 Håber snart det her kvalme går over …

20140714 190739 68859928 Jpg - Magter Det Ikke!

ommentarer

Smid en Kommentar

Navigate