Må til lægen

Jeg lider for vildt af nedgroet negle og det er især slemt på min venstre stortå. Skal nok skåne jer for “rigtige” billeder, da der er gået betændelse i den nu. Det kan ikke beskrives hvor ondt det gør, kan ikke rigtig træde helt ned på min fod, så gør det ondt og støde den ind i noget SKAL jeg slet ikke gøre, så tuder jeg – om der så er betændelse i eller ej.

20130924 212132 Jpg - Må Til Lægen

Sådan her ser det ud når den bare er “normal” … Jeg hører dagligt fra familie at jeg skal tage til en fod halløjsa og får sådan en bøjle halløj på. Men bare tanken om at nogen skal røre den, magter jeg slet slet ikke. Og det skulle gøre hjernedødt ondt. Så overvejer kraftigt nu at tale med min læge om operation af den.. Man blivet lokalbedøvet og så foretager de indgrebet og så har man lidt ondt efterfølgende ..Livet er sku for kort til konstant smerte.

Sådan ser indgrebet ud TEGNET !

20130924 212435 Jpg - Må Til Lægen

Nogen der lider af det samme og
har prøvet operationen?

ommentarer

  1. Ja livet er for kort til smerte… Og MEGA ØV du lider af de nedgroede negle, for det gør da p….. Ondt :-/
    Kender ikk nogen der er blevet opereret men prøv da at hør din læge ad 🙂 afsti afsted med dig!!!!

    • Ja det må jeg .. Lige pt er der bare ingen det skal røre min tå andet end mig selv 🙂 Så venter lige til betændelsen er væk ….

Smid en Kommentar

Navigate