Lige nu

Rengøringen er blevet rimelig forsømt herhjemme – det har kun været hverdags rengøringen det er blevet til. Sådan helt i bund rengøring har jeg ikke kunne grundet min latterlige lænd der fucker fuldstændig under den her graviditet. Og ja i kender de fleste mænd og rengøring, tror deres øjne er blinde overfor svans og skidt !! I hvert fald Anders’.. Så jeg bad en bøn til min veninde og hun ville hjælpe mig med at give hytten en ordentlig omgang inden jeg nedkommer. Og det ville hun heldigvis gerne 🙂 Så mens hun vimser rundt med spand, klud og støvkost så er jeg igang med at gøre orden i vores tøj skabe 🙂

Tror faktisk jeg mangler er par bukser eller 2 !! (37 par + 4 graviditets bukser)
Så næste gang jeg siger at jeg ingen bukser har, så dunk mig venligst oven i hovedet!! 🙂

Img - Lige Nu

Smid en Kommentar

Navigate