LCHF opskrift

Her får i opskriften på de lækre boller samt rugbrøddet fra igår.

KERNEBOLLER :

Ingredienser (15-18 stk.):

  • 370 gram revet gulrød
  • 100 gram solsikkekerner
  • 1 håndfuld hakkede hasselnødder
  • 7 æg
  • 200 gram sesamfrø
  • 200 gram græskarkerner
  • 2 tsk salt
  • 1 dl olie

20130806 233335 Jpg - Lchf Opskrift

  1. Bland alle ingredienserne sammen i en skål
  2. Form boller med en ske og kom dem på en bageplade med bagepapir
  3. Bag dem i ovnen ved 180 grader i ca. 35 minutter

 

LCHF RUGBRØD:

20130806 233341 Jpg - Lchf Opskrift

  • 150g hørfrø
  • 150g græskarkerner
  • 100g sesamfrø
  • 100g solsikkekerner
  • 100g grofthakket mandler
  • 100g grofthakket hasselnødder
  • 1/2 dl olie
  • 2 tsk salt
  • 5 æg
  • 150g revet lagret ost

Opvarm ovenen til 160 grader.

Bland kerner, frø, hakkede nødder i en skål sammen med olie og salt. Pisk æggene sammen i en skål ig balnd dem derefter i kerneblandingen, sammen med osten. Kom “dejen” i en form med bagepapir og bag brødet i 60-70 minutter.

Tag brødet ud og lad det køle af på en rist.

 

 

Smid en Kommentar

Navigate