Her får i opskriften på de lækre boller samt rugbrøddet fra igår.
KERNEBOLLER :
Ingredienser (15-18 stk.):
- 370 gram revet gulrød
- 100 gram solsikkekerner
- 1 håndfuld hakkede hasselnødder
- 7 æg
- 200 gram sesamfrø
- 200 gram græskarkerner
- 2 tsk salt
- 1 dl olie
- Bland alle ingredienserne sammen i en skål
- Form boller med en ske og kom dem på en bageplade med bagepapir
- Bag dem i ovnen ved 180 grader i ca. 35 minutter
LCHF RUGBRØD:
- 150g hørfrø
- 150g græskarkerner
- 100g sesamfrø
- 100g solsikkekerner
- 100g grofthakket mandler
- 100g grofthakket hasselnødder
- 1/2 dl olie
- 2 tsk salt
- 5 æg
- 150g revet lagret ost
Opvarm ovenen til 160 grader.
Bland kerner, frø, hakkede nødder i en skål sammen med olie og salt. Pisk æggene sammen i en skål ig balnd dem derefter i kerneblandingen, sammen med osten. Kom “dejen” i en form med bagepapir og bag brødet i 60-70 minutter.
Tag brødet ud og lad det køle af på en rist.