Kun når far ikke er hjemme

Anders er tit ude og rejse med jobbet – og har besluttet at så betyder det max hygge for Isabell og jeg.. Jeg har den indstilling at børn hører til i deres egen senge, men men.. Når Far er ude af huset og vi fx har været meget tidlig oppe fordi hun har skulle have mad – ja så er ritualet blevet at så sover hun ved siden af mig til hun vågner igen.. Det så hyggeligt og dejligt at have hende helt tæt på mig.

Tror faktisk jeg faldt i søvn først – så lå hun bare helt stille og rolig og kiggede på mig. Åhhh så sødt !

20131002 083545 Jpg - Kun Når Far Ikke Er Hjemme

20131002 083553 Jpg - Kun Når Far Ikke Er Hjemme
Jeg er så stået op nu, da vi faktisk skulle afsted her kl 9 for der plejer det at passe med at hun sover sin første lur. Men typisk – sådan var det selvfølgelig ikk idag 🙂

Smid en Kommentar

Navigate