KOLDING HERE I COME

Til min 25 års fødselsdag sidste år fik jeg et gavekort til Düwald i Kolding. Bla. til at få tatoveret mine øjenbryn af min dejlige kæreste <3 Jeg hoppede og græd af glæde da jeg fik det, jeg har øffet om at få lavet de øjenbryn siden jeg mødte ham tror jeg. Så nu gad han sku ikke hører på mig længere 🙂 Jeg var jo bare gravid da jeg fik det, så har måtte vente en fucking evighed til jeg var færdig med det pjat, før jeg kunne få dem lavet. Man må hverken få “rigtige” tatoveringer eller permanent make-up når man er gravid eller ammer.

Pernille som ejer klinikken er min gamle kammerat fra Karlslunde’s kæreste og hun er efter min mening den dygtigeste i DK til at udfører permanent make-up.. Der er ingen slinger i valsen med hende, alt er udført til præcision og perfektion. Man føler sig altid velkommen i klinikken og de alle sammen er super søde derover. Der er mange der spørg om det ikke er langt at kører, da jeg også har fået lavet hår derover nogle gange – og min svar er.

JO, gu fanden er det langt – men det er det hele værd !

Men imorgen drager jeg sammen med min mor derover og bliver pint under nålen. Håber virkelig at det er til at holde ud 🙂 I skal nok få før og efter billeder.

Som Anders siger at jeg nok Pernille’s største fan. HAHA 🙂 Synes sku hun er en sej en af slagsen. Hun ligner for vildt en barbie, and I fucking love it. Hun er næsten kunstig fra top til tå, og hun ligger ikke skjul på det. Ja Pernille, jeg synes nu du er SMUK!

Her er lidt billeder af permanent make-up Pernille har lavet.

Kolding Here I Come

Kolding Here I ComeKolding Here I Come

 And here she is 🙂 Dullen over alle duller…

Kolding Here I ComeKolding Here I Come

Næste projekt bliver mine læber der skal have en omgang permanent makeup 🙂

ommentarer

  1. Hvor er det dejligt for dig at du fik den gave:) jeg har også fået lavet mine bryn ved hende og har aldrig været lykkeligere, hun er bare så skide dygtig til sit arbejde! :))

Smid en Kommentar

Navigate