Kan man elske den næste ligeså højt ?

Man tænker mange tanker nu når man venter sig en lille baby mere. Hvordan bliver det at være mor til 2? Bliver det en dreng eller en pige? Er den sund og rask og det spørgsmål jeg nok tænker mest over, kan man elske den lige så højt som den første!!
Alle der har flere børn, vil jo med garanti svare ja til dette spørgsmål. Og det vil jeg sikkert også ca 1 år fra nu af. Men tanken er der stadig og den er vel i den forstad oprigtig nok at have. For jeg aner jo ikke hvordan det bliver at have 2 – aner ikke hvilke følelser der kommer op i en. Giver det her overhovedet nogen mening ? Der vil jo altid være noget specielt ved den første. Der er altid noget specielt omkring en masse ting det sker for første gang. Ens første kæreste vil jo på en eller anden måde også altid betyde noget specielt for en .. Det kan alle vel skrive under på.

Jeg glæder mig rigtig meget til at se og opleve hvordan det hele bliver – det bliver endnu en fantastisk rejse i mit liv. Måske skal dette opleves for sidste gang, måske ikke. Hvem ved .. 🙂 Der er i hvert fald ingen tvivl i mig sind og hjerte at jeg elsker denne lille trold over ALT lige nu!!

20140727 180539 65139205 Jpg - Kan Man Elske Den Næste Ligeså Højt ?

ommentarer

 1. Jeg er bare nysgerrig på om det stadig var ligeså flot 🙂
  Og når du får rykket det op, tager det lang tid? Gør det ondt?

  Hvor ofte vasker du hår? Kan høre at Pernille sjældent gør det, men bla bruger tørshampoo.

  Er du forresten ovre den slemme kvalme som du har døjet med? ☀️

  Tak for en dejlig blog .

 2. Hej Charlotte.

  Vil blot høre hvordan dit hår er nu? Vil du lave et indlæg om det, og hvad du gør for at holde det?og hvornår skal det ordnes igen ved Pernille?

  Kan ikke svare dig på om man kan elske nr 2 lige så højt som nr 1. Men det tror jeg at man kan.jeg har kun en søn og han får al min kærlighed 🙂

  • Hej Iben 🙂 .. Hvad vil du gerne vide mht mit hår ? Der er ikke så meget at fortælle – det er ligeså flot som da jeg fik det lavet .. Når det skal sættes på igen – kører jeg ikke hele vejen til Kolding kun for det .. Så får jeg en til det her på Sjælland ☺️

Smid en Kommentar

Navigate