Jeg magter IKKE mere nu!

20140215 171349 Jpg - Jeg Magter Ikke Mere Nu!

Sygdom nu forsvinder du snart ud af vores liv!!!! Jeg måtte gå i seng igår med mega ubehag i kroppen – følte at en god omgang influenza var på vej ! Gik i seng kl 22 pakket ind i uld strømper, jogging bukser og stor strik trøje. Har det ok idag – min mave har jeg dog ondt i.

Isabell er dog ved at skide sig selv halvt ihjel .. Hun har allerede været i bad 2 gange idag, grundet *biiiiib* ud OVER DET HELE! Hun er helt slap i kroppen og har sovet i sin egen seng i løbet af dagen. Det gør hun ALDRIG – er rettere det VIL hun aldrig. Så den altså helt gal med hende.. Vi har talt med vagtlægen om hvad vi skal give hende .. Så de næste 24 timer står på kærnemælkssuppe, revet gulerod og æble etc. Tror ikke hun vil have noget af det ned.

20140215 171358 Jpg - Jeg Magter Ikke Mere Nu!

20140215 171407 Jpg - Jeg Magter Ikke Mere Nu!

ommentarer

  1. Det er rigtig kedeligt at være så syg, især for de små. Men sorg for hun får rigelig med væske, gerne lidt saft så hun får lidt sukker.. Rigtig god bedring med hende søde…

    • Tak søde Anja 🙂 Ja vi prøver at få noget i hende – det bliver dog også til lidt. Havregrød med sukker er det eneste hun vil spise, så det får hun. Alt det anser gejl gider hun sku ikke sætte de 7 tænder i

Smid en Kommentar

Navigate