Intet overskud

Jeg beklager virkelig det enorme fravær – jeg har minus overskud når jeg står alene med det hele.. Anders har været på forretnings rejse halvdelen af ugen.
Dagene har startet med er barn der er vågnede ca kl 6 i et skrig, hun plejer at sku vækkes. Morgnerne har forløbet med at ungen ingenting har villet, jeg skulle nærmest tage tøj på imens hun sad på mig. Åh gud, blivet helt stresset af sådan noget – ikke engang et bad kunne man få. Halleluja for trucker bade !! Afsted i dagpleje, på arbejde, hente en unge der var mindst lige så umulig ligeså snart vi kom hjem. Gå med hundene, mad, bad, lege (ja hvis hun gad) i seng – som man kunne håbe på forløb problem frit. Haha jeg må le, halvanden times skrig og skrål !! Så da Anders kom hjem igen var jeg lykkelig og da barnet valgte at vågne kl 5.30 imorges – sparkede jeg pænt Anders ud af sengen. Afsted kammerat – mor her skal sove !! Kl er ikke engang 20 og jeg har placeret mit korpus i sengen allerede .. Godnat derude ❤️

20140801 195140 71500783 Jpg - Intet Overskud

Smid en Kommentar

Navigate