I don’t get it

Hvorfor er det at nogle folk føler det spændende, ophidsende etc at starte offentlige diskussioner samt svine folk til.. Her mener jeg på offentlige LIKE sider på bla facebook og Instagram. At man på sin egen profil kan have små diskussioner kørende med sine venner er okay, men at FOLK gider bruge deres dyrebar til på at være så ondskabsfuldhed og negative forstår jeg virkelig ikke, hvad får de ud af det?? Fx MEDINA hun har SÅ mange haters, ja okay okay – vi er jo ikke ens alle sammen med de samme holdninger og meninger – men come on hvis I ikke kan lide MEDINA så skrid ud af hendes LIKE side..

I gruppen “Tussede tøser” på facebook – blev dette billede lagt op idag

20131118 220742 Jpg - I Don't Get It

Og i stedet for at rose denne flotte pige både for hendes blæk og hendes super flotte krop (var der så også nogen der gjorde) bliver hun svinet til .. OMG jeg brækker mig – som jeg før har nævnt så luk røven hvis du intet positivt har at sige !!

Jeg vil ikke hænge nogen ud her på min blog, så hvis i vil se det skrevne – kan i se det på siden, Her

Nu er det bare få eksempler dette – det er jo hverdags kost at folk starter de her ligegyldige og meningsløse diskussioner. Og der bliver kastet rundt med onde ord!! Igen, jeg forstår det virkelige ikke. Hvad får folk ud af det ? Får de det bedre med sig selv, hold nu op nogle sølle mennesker – de må godt nok mangle noget i deres tilværelse !

20131118 222801 Jpg - I Don't Get It

KÆRLIGHED TIL FOLKET HERFRA !!! <3

Smid en Kommentar

Navigate