Hvor mange ville læse denne blog ?

Hej folkens – går med tanken om at starte en blog ! Og ja hvad skulle bloggen handle om , mig selvfølgelig!

Jeg bliver tit spurgt om diverse ting mht til mit udseende .. Hvordan jeg lige har fået den hårfarve, hvordan jeg tegner mine øjenbryn, hvor jeg får lavet extensions osv osv ..

Så tænkte , hvorfor ikke prøve at starte en blog – hvor jeg samler alle disse skønheds tips, samt blogger om mit liv. Rollen som nybagt mor som i den grad stadig forsøger at holde standarden oppe. Aldrig i livet om jeg nogensinde bliver en “Kirstenkedelig” (Undskyld på forhånd til dem der måtte hedde Kirsten)

Anyway – jeg forsøger mig nu med denne blog som jeg længe har ville starte , men ærligt ikke har haft modet til – så nu springer jeg sku ud i det !

Kommenter gerne hvad i synes .. Tak !

Følg mig gerne på instagram : CHARLOTTELOOUISE

Vi skrives !

302827_10151267956568205_1809473766_n-300x300 - Hvor Mange Ville Læse Denne Blog ?

Smid en Kommentar

Navigate