HVEM ER JEG!

20131107 215710 Jpg - Hvem Er Jeg!

Til mine nye læsere 😉

Jeg er en pige på 25 år, som blev mor til min lille datter i marts 2013. Jeg er på nuværende tidspunkt på barsel og bor sammen med min dejlige kæreste i Solrød – Hvor vi dertilhørende også har 2 hunde basser.

Jeg elsker mit LIV og nyder at dele mine erfaringer indenfor skønhed.
Jeg bliver tit kontaktet omkring skønheds tips, så nu har jeg valgt at blogge om det, samt mit liv også.
Bloggen vil derfor bære præg af mit liv som mor, som kæreste, som pigen der i den grad opretholder looket trods rollen som mor, den evige slankekur og alle de tanker der ellers fylder i en piges hovede.

Jeg har valgt at denne blog skal være bund ærlig, og jeg vil besvare alle jeres spørgsmål så vidt muligt.

Jeg er kontor uddannet, men har dog andre planer med mit liv i fremtiden.

ALLE, har en mening om mig, og folk tror altid jeg er en anden en jeg egentlig er. I bund og grund er jeg et enormt følsomt menneske som kun vil alle mennesker det bedste. Jeg er dog en rapkæftet en af slagsen, og ligger ikke skjul på hvis der er noget jeg er utilfreds med, eller synes folk er nogle idioter. Dog alt med måde !
Men alt fra snob, arrogant, til dulle går igennem folks tanker når de ser mig for første gang. Jeg er efterhånden vant til det, men nægter at dæmpe mit udseende for andres skyld. Jeg er som jeg er og elsker at overdrive, så den får tit fuld skrue for make-uppen og højt hår ! Kan dog også være søndags/barsels kedelig og kan sagents gå i Netto uden makeup.

Bare fordi man gør meget ud af sig selv på en anderledes måde, betyder det ikke at det er okay for folk at snakke og kommentere på det negativt, men det gør folk. Jeg er sgu da ligeglad med når folk vælger et dæmpet udseende, eller bare er kedelig – det deres valg det kommentere jeg ikke på Hvem Er Jeg

BE YOURSELF, EVERYONE ELSE IS ALREADY TAKEN !

Vi læses ved Hvem Er Jeg

Smid en Kommentar

Navigate