Husker I?

Hvis I ligesom mig var barn i 90’erne så er der mange ting der kan få en til at “lugte* barndommen igen. Det nu meget sjovt at side og tænke tilbage.. Tænk dengang var man fri for en mobil telefon, jeg fik min første Motorola mobil var jeg 10 år, altså i 97. Den havde antenne og kunne sende sms’er, men kun indholde 160 tegn (mener jeg nok).

Så ja man måtte jo bare prøve lykken med fastnet telefonen inden man fik mobilen, eller så var det afsti afsted over at spørge om personen nu kunne lege/være sammen.

Jeg kan stadig præcis huske hvordan mit værelse så ud.. Jeg havde en reol med skrivebord i der havde hylder i lyst træ og med metal halløjer der holdte det hele sammen. Min seng var en futon seng i grå og mit sengetøj var enten satin eller noget med kinesiske tegn på. Jeg havde både en UFO og LAVA lampe, og en klods til stereo anlæg. Åh gud dog.. Anlægget spillede ALTID Backstreet Boys eller Spice Girls. Mine vægge var BRODERET ind i plakater så man slet ikke kunne se væggen. Fjernsynet var også noget af en klods, og hver dag efter skole hvis man vel og mærke havde tidligt fri kunne man komme hjem og se Horton Sagaen – som man efter flere ugers ikke tilstedeværelse stadig kunne følge med i.

Jeg gik med Buffalo sko, havde afskylige mavebluser på, harley davidson gamascher, hår mascara og til tider glimmer i hele fjæset. Man gik til sodavands fester, her hed de Solrød fester eller diskotkektet Safari som senere skiftede navn til COACH kom jeg også.

Hold nu kæft hvor har man været yndig. Jeg må se om jeg ikke kan finde nogle billeder frem fra dengang.

 

Hvilke minder har I fra jeres barndom?

Her er et udpluk af mine minder, A walk down memory lane 🙂

20131027 215844 Jpg - Husker I?

 

Tror alle havde en Pondus konto og en af disse 2 sparegrise 🙂 Gameboy’en var jo uundværlig hvor Mario og Tetrix blev spillet.

20131027 215855 Jpg - Husker I?

 

Tøsepiger filmen ELSKEDE jer, tror jeg har set den en i hvert fald 100 gange. Vildbassen med Robert Hansen, minder mig om mine weekender hos min Far, der så jeg næsten altid den film. Ronja og Hodja har jeg også set en milliard gange.. Kunne være man snart skulle se dem igen… 🙂

 

20131027 215903 Jpg - Husker I?

 

Hænderne fulde som kørte på TVDanmark, ja det hed Kanal 4 jo dengang – fulgte jeg også med i. Filmen the Sound of Music minder mig om min tid hos min Mormor og Morfar, hold nu op den har jeg også set mange gange… Smølferne’s cd’er havde jeg og ved I hvad jeg har dem stadig. Jeg elsker de sange, og dengang jeg holdte mange fester, altså rigtige fester spillede vi dem altid af en eller anden mærkelig oversag.. En af mine yndlings sange lød sådan her:

Du cool, du sej – Jeg smølfer kun med dig. Uhhhh uhhhhhh 🙂

Ej at forglemme Eastpakt tasken, min var smurt ind i kvajeblæk hvor man havde skrevet alt mulig åndsvagt. I LOVE BSB (Backsteet Boys), SPICE GIRLS, SØD TØS, LEV VEL, osv osv 🙂

 

20131027 215911 Jpg - Husker I?

Og så var der den latterlige  maskine tamagotchi som man BARE skulle holde i live og hvis den døde så havde man det jo herre skidt over man havde været en dårlig mor.

Sikke en tid 🙂

Smid en Kommentar

Navigate