Hunde uden snor

Nu gør jeg mig muligvis upopulær hos nogen.

 

Jeg har AlTID mine små hunde i snor. De er til tider helt ustyrlige og trækker helt vildt når man går tur. Viktor har fået Oscar’s dårlige vane med at trække. OG sådan er det, det er ikke andres problem end vores eget. De gør rigtig meget, især hvis de ser andre hunde. Derfor når vi ser andre hunde, holder jeg dem altid   i kort snor. Har erfaret at andre hunde bliver provokeret af dem, når de gør så meget og hvis de kommer for tæt på. Så hvis jeg ikke kender hundene vi møder, får de ikke lov at sige hej. Oscar er engang blevet overfaldet af en meget stor hund, der skete heldigvis ikke noget fysisk med ham. Men ved at det har sat sig spor i sjælen på ham. Han var ikke som han var før. Her sagde vi hej til alle hunde og han var glad og logret med halen. Sådan er det desværre ikke længere. Og det synes jeg faktisk er mega ærgerligt. Nu da vi også har Viktor, så gejler de hinanden op og jakker vildt op når vi møder andre hunde.

Når her kommer min pointe så. JEG ER SÅ FUCKING TRÆT AF HUNDEJERE DER GÅR MED DERES HUNDE UDEN SNOR OG IKKE HAR OPDRAGET DEM GODT NOK TIL AT KUNNE KALDE DEM TIL SIG!!!!

Idag gik vi en tur ned til centret og tilbage igen. På stien tilbage møder vi en mand med en mellem størrelse hund, lignede lidt en springer spanien. Den er IKKE i snor og efter mine efterhånden dårlige erfaringer tager jeg mine hunde op. Og ja jeg ved godt at det mest hensigtsmæssige er ikke at gøre det, da det udstråler “Fare på færde” over for mine hunde. Men jeg vil hellere gøre dette, end at tage chance og der skulle ske dem noget fysisk. De begynder og gø, som de plejer og ham manden har OVERHOVEDET IKKE STYR PÅ DEN HUND. Den jumper rundt om mig fuldstændig ustyrligt og manden kan IKKE kalde den til sig. Så ender det fandme med at han sparker den !!! OMG …. Så stoppede den og vi kunne gå videre hver sin vej.

SÅ TIL ALLE HUNDEJERE, KAN DU IKK KALDE DIN HUND TIL DIG LIGEGYLDIG HVAD SITUATIONEN ER – SÅ HAV DEN I SNOR…… OVER AND OUT!

Img - Hunde Uden Snor

Smid en Kommentar

Navigate