Hospital mandag nat

Min mælk den løb rigtig til søndag nat så jeg kunne endelig give Theo en ordentlig omgang mad. Hvilket var rigtig rart… Men mandag aften begyndte jeg at blive lidt bekymret for ham. Han havde stort set sovet hele dagen, ikke vågnet af sig selv og ville have mad. Han vågnede kun hvis jeg skulle skifte ham eller lignende. Så synes han var lidt sløv, i og med at han også er lidt gul i huden og i det hvide inde i øjnene (gulsot) – blev jeg mere bekymret.

Hospitalet havde givet mig en seddel med hjem med nogle forskellige telefon numre, hvorpå man kunne ringe de 7 næste dage efter fødslen. Tror jeg sammenlagt har ringe op 50 gange til de forskellige numre, INGEN TOG DEN FUCKING TELEFON!!!!!!
Til sidste ringede jeg til fødegangen, der ved man i det mindste at de tager telefonen. Hende jeg talte med kunne selvfølgelig ikke hjælpe mig, hun henviste til at jeg blev ved med at prøve at ringe – men en blodprøve ville hun nok mene han skulle have taget.

Jeg forsatte med at ringe – UDEN HELD. Virkelig for dårligt at de give en nogle tlf numre og så er der fucking ingen der tager de forbandede telefoner.

Lige pludselig blev han sådan lidt lilla rundt om munden – så blev jeg først bange og bekymret. Ringede til vagtlægen og vi fik en tid.
Han var da fuldstændig blanket af den læge, anede absolut ingenting om babyer. Han sagde vi skulle kører ud til hvidovre og han ville ringe og sige at vi kom. Jaja prøv du bare at få fat på dem. Vi kørte derud og de vidste selvfølgelig ikke at vi kom.
Sygeplejersken jeg talte med mente at han så helt fin ud, og da de som regel godt kan blive gule på 4-5 dagen – var hun ikke bekymret. Men kender I det, nu ville jeg sku have det tjekket. Kunne ikke få ro i mit sind før.

De havde ikke tid til at tage en blodprøve på ham – TYPISK. Kl var 22.30 – og de henviste os til at komme tilbage kl 2 om natten eller kl 8 morgenen efter.
Valgte kl 2 så jeg kunne få det overstået og forhåbenligt ro i mit sind. Min bror tog heldigvis med mig så jeg ikke skulle kører alene. Der var dejligt at han gad det.

Kl 2.40 kom de endelig og tog den prøve og vi kørte hjem igen.

Kl 8.30 ringede de og sagde at hans tal var fine, han har gulsot i sig men ikke noget der var behandlings værdigt. Dog skal han når han er 14 dage gammel være blevet til en bleg baby 🙂

Puha jeg havde lykkelig glemt hvor bekymrende det er at have sådan en lille størrelse. Lige på det punkt dur jeg slet ikke til at have børn!!

Img - Hospital Mandag Nat

Smid en Kommentar

Navigate