Mine hår produkter nu

Lige pt bruger jeg disse 3 hår produkter fra Schwarzkopf. Det er lidt forskellige hvilket mærke jeg bruger, køber altid frisør størrelserne. Så når jeg har brugt dem op, er jeg blevet træt af den duft der nu er i dem, så skrifter jeg til noget andet.

Nr 1 – er kur – Nr 2 – er shampoo – Nr 3 er lilla shampoo

20130707 130640 Jpg - Mine Hår Produkter Nu

HUSK altid at vask dit hår 2 gange med shampoo. Først vasker man alle de forskellige produkter ud af håret og bagefter vaskes det så det bliver helt rent. Når shampooen skummer rigtig meget, betyder det at dit hår er rent !

Jeg har i lang tid brugt denne lilla shampoo, som får håret til at blive gråt. Jeg fik så for lidt siden farvet det gråt, men det er mere eller mindre røget ud igen. Så er denne et godt alternativ. Jeg blander den med lidt almindelig shampoo og lader det side et minuts tid. Vil man have vildere effekt vasker man det bare kun i den og lader det side længere.

Hvis ens hår er meget ødelagt fx i spidserne, tager shampooen betydeligt mere imod der, så der skal man lige være lidt varsom. Hvis det skulle gå galt, at man lader det side for længe og det bliver en snert af blåt eller lilla, så går det ud af sig selv efter et par hårvaske.

20130707 130651 Jpg - Mine Hår Produkter Nu 20130707 130646 Jpg - Mine Hår Produkter Nu

Denne shampoo trækker samtidig det gullige ud af håret – når man er lys håret ! 🙂

Smid en Kommentar

Navigate