Gravid – 3 bliver til 4!!!

Ja så kan jeg ikke holde min mund længere.. Vi venter os en lille ny til februar og jeg glæder mig så ekstremt meget. Som termins beregneren siger så har jeg termin omkring d 13.2.2015 kun 10 dage før end jeg havde med Isabell 🙂 Lægen vil først se mig i uge 10 så der er lige nogle uger endnu .. Jeg er lige knap 6 uger henne.. Tænk at man skal være mor igen ! Er lykkelig for at kunne give Isabell en søskende – da jeg altid har elsket at have min lillebror.

Jeg smed mine piller på Isabell’s fødselsdag d 6 marts så små 3 mdr har det taget.. Mit halvmarathon må jeg nok udskyde bare en smule – men mit 10 ugers program har jeg tænkt mig at holde og så må jeg tage den derfra.

Da trætheden allerede har meldt sin ankomst og jeg kan ligge i min seng kl 20 så undskylder jeg stilheden på bloggen 🙂 Gør alt hvad jeg kan for at opdatere jer .. Åh jeg er så glad!

20140619 203404 74044402 Jpg - Gravid - 3 Bliver Til 4!!!

ommentarer

 1. Hjerteligt tillykke med graviditeten!
  Så skønt at læse om din glæde! 😀
  Hvis du får brug for støtte i løbet af graviditeten
  – så er du meget velkommen på http://www.mødregrupper.dk
  Kærlig Hilsen
  Mette
  Mødregrupper.dk

  *** Antispam disabled. Check access key in CleanTalk plugin options. Antispam service cleantalk.org. ***

Smid en Kommentar

Navigate