Græder af grin

Her til aften har Anders og jeg virkelig haft det så sindssygt morsomt. Man skulle nok have været der, for ingen af de platte jokes der er blevet fyret er ville være sjove i en genfortælling. Men imens jeg nu ligge her i sengen stadig med tårerne trillende ned af mine kinder og Anders har lagt sig til at sove, fik det mig til at tænke hvor vigtigt det er – i hvert fald for mig at man kan grine sammen med sin kæreste og lave sjov .. Vi har den platteste humor og jeg griner oftest af mine egne latterlige jokes, hvor Anders bare ryster på hovede.. Det så sjovt.
Humor og grin for mig er virkelig vigtig i et forhold – så nu vil jeg ligge mig til at sove med mine våde øjne og et smil på læberne. Godnat og sov godt 😉

20131226 232612 Jpg - Græder Af Grin

Smid en Kommentar

Navigate