Gode gerninger

Der er sikkert nogle der vil flyve op i det røde felt over det her indlæg – men ja jeg siger min mening som jeg altid har gjort. Måske nogle er enige ….

Synes efterhånden det er blevet en trend at skulle gøre gode gerninger, ikke bare gode gerninger – men gode gerninger der nærmest før de er gjort skal smækkes op på de sociale medier. Uden at lyde kynisk og kold og måske misforstås mit budskab, for selvfølgelig er det fantastisk at så mange mennesker gerne vil hjælpe andre. Om det så er at rejse sig for en ældre dame i bussen, købe uld strømper til en hjemløs eller noget helt tredje så forstår jeg bare ikke helt tendensen til at man skal promovere sig selv om hvor “god” man lige er/var i den givende situation…

Er det ikke bare almindelig næste kærlighed at hjælpe hvor man kan og hjælpe andre ? Hvorfor har folk fået trang til at skulle gøre opmærksom på sig selv, ligegyldig hvilken god gerning man har gjort?
Giver det mening det jeg prøver at sige…. Jeg elsker at gøre noget godt for andre om det så er for folk jeg kender, eller nogle man tilfældigt møder på sin vej – men forstår ikke trangen til at skulle skrive en status på facebook, poste en video eller lignende af det..

Mit budskab er ikke at man skal tie sine gode gerninger, synes bare det har taget gevaldigt overhånd på de sociale medier.

Smid gerne en kommentar med din holdning 🙂

Img - Gode Gerninger

ommentar

  1. Er helt enig med din post.
    Forstår heller ikke hvorfor det er så vigtig at skulle prale af sine gode gerninger på offentlige medier eller at skulle gøre sig opmærksom på sig selv på den måde. For mig, er det meget egocentreret.

    Hvis man har gjort en ven, familie eller en helt anden en tjeneste/ en god gerning, så burde det være fyldestgørende nok i sig selv 🙂

    God aften!

Smid en Kommentar

Navigate