Giftes

Giftes

Min drøm har altid været at blive gift først, få hus og så få børn .. Så det er allerede fuckede op:)

Så hurtig regning – så mangler jeg at blive gift. Jeg har i mange mange år vidst hvordan og hvorledes mit bryllup skal foregå .. Og jeg vil på ingen måde gå på kompromis den dag. Jeg vil have et stort prinsesse bryllup og alt hvad der nu hører til det. Alt dette ved Anders udmærket godt og som det ser ud lige pt har vi slet ikke råd til det. Tror måske og det er grunden til at han endnu ikke har friet til mig.

Jeg er meget gammeldags når det kommer til bryllup. Mange af de gamle traditioner skal følges. Såsom har jeg et ønske om at Anders spørg min Far om lov om han må fri til mig.

Giftes

Brylluppet SKAL foregå i en kirke og ved også hvilken kirke.

Når han frier – må der max gå 1 år før vi er gift.

Der er en laaaaag næsten uendelig liste over forskellige bryllups traditioner, her er nogle stykker jeg i hvert fald går ind for 🙂

Bruden skal bære noget nyt, noget gammelt, noget lånt og noget blåt.

Brudevalsen skal danses inden kl. 24.Giftes

Når brudevalsen er danset færdig, bliver brudens slør revet i stykker. Jo mere det bliver ødelagt, jo mere lykke vil hun opnå i sit ægteskab. For gæsterne gælder det om, at de skal have et stykke af sløret med hjem, for det vil bringe dem held.

SORTE kjoler hos de kvindelige gæster er bandlyst. Giftes

Kysseritualet er af nyere dato. Det var først i 1970′erne, at man begyndte på det. Når gæsterne under middagen slår bestikket mod tallerkenerne, skal brudeparret stå op på stolene og kysse hinanden. Hvis gæsterne derimod tramper i gulvet, skal de kysse hinanden under bordet. I de aller seneste år, er det også blevet sædvane, at bruden står op på stolen og viser sit strømpebånd. En del af morskaben under middagen består også i at kysse hovedpersonerne, når modparten forlader selskabet for en kort bemærkning. Dvs. når bruden er væk, er det tegn til, at de kvindelige gæster må løbe op og kysse brudgommen. Omvendt er det herrernes tur, når brudgommen forlader bordet.

Giftes

Brudebuketten skal Anders vælge, her vil jeg så ingen indflydelse have, eller dog 🙂 Det bliver min veninde som skal lave den, da hun er blomster dekoratør og allerede ved hvad jeg gerne vil have i den. Orkideer er en af de blomster jeg gerne vil have i. Hun ruller med øjnene hver gang jeg nævner det “skide” bryllup, hehe.

Listen er lang, og ja kom bare med det, BRIDE-ZILLA !! Er nok hvad jeg er og måske bliver, men må man ikke godt have lov at have sine krav til en af de største og vigtigste dage i ens liv? Det synes jeg nu godt man må.

 Wed O Sash Burg - GiftesGiftes

Smid en Kommentar

Navigate