Fotograf Malene Mittag

Har sket ikke fået fortalt jer om vores tur til fotografen i lørdags. Når man tænker på at Isabell stort set græd 80% af tiden – så er det et sindsyg godt resultat der er kommet ud af det. Jeg er mere end tilfreds – bestemt ikke sidste gang jeg sætter min ben hos Malene.

Jeg “kender” Malene igennem min kollega. Da jeg så billederne af min kollega og hendes datter, tænkte jeg bare wow der må jeg også hen en dag.

Malene er sindsyg sød og behagelig at være sammen med .. Og hun fanger virkelig de gode øjeblikke – trods en skrigende og anelse hysterisk baby 🙂 Malene lod sig ikke stresse af situationen og der var tid til at trøste, skifte ble og gi mad 🙂 Jeg kan derfor varmt anbefale Malene til andre der måtte have lyst til at få foreviget sin lille baby, bryllup etc ..

Se alt Info her : Malene Mittag

ommentarer

  1. Enig, jeg har også været hos Malene flere gange med min lille skatpige og er mega meget tilfreds med billederne! Hun får det smukke frem i barnet.

Smid en Kommentar

Navigate