Første dag alene

Dagplejen og jeg havde aftalt at Isabell skulle være alene i ca halvanden times tid idag. Jeg afleverede hende ved 9-tiden, sagde farvel og gik. Tina min veninde bor skråt overfor, så jeg fordrev tiden der til hun skulle hentes igen. Hun fortrak ikke mine da jeg gik og jeg var sikker på at det skulle hun nok klare. Der gik 1 time, så fik jeg en SMS om at hun var ked og meget træt .. Det skal så lige siges at barnet havde sovet fra 20-08, uden at vågne. Så vildt at hun allerede var så træt. Jeg gik derover med det samme, så er hun bare mega mega ulykkelig og græder på en måde jeg aldrig tror jeg har hørt før. Kunne dårlig nok trøste hende.. Min lille mus. Jeg satte mig ned sammen med hende og jeg tror der gik 10 min ca før hun stoppede med at græde. Gråd der lød som om hun ikke rigtig kunne trække vejret

Smid en Kommentar

Navigate