Flot Isabell

Jeg havde virkelig troet at det skulle blive en kamp uden lige at få miden til at sove i sin klapvogn her på ferien. Som jeg har skrevet tidligere, så vil hun på ingen måde sove i sin barnevogn derhjemme i weekenden. I dagplejen går det upåklageligt og der sover hun ude hver eneste dag. Men derhjemme , hold nu op et skrigeri. Og ja så vil nogen mene at hun nok har fået sin vilje med ikke at sove i den, men jeg gider vitterligt ikke bruge 4 timer X 2 dage om ugen (lørdag og søndag) på skrig og skrål. Det er tid hun kunne have sovet trygt i sin seng, fremfor man først skal kæmpe og så skal barnet sove. Så i weekenderne sover hun indenfor. BUM! Ingen problemer, ingen hysteri og ingen gråd.

Så havde frygtet kampen her, da jeg simpelthen ikk gider sidde 3 timer på et værelse imens hun sover .. Men måske man skal lade være med at frygte så meget og bare tage tingene som de kommer .. Hun er simpelthen et vidunder barn at have med, man går lige en lille tur med hende – stiller hende derefter under en parasol og bum så sover hun !! Det er sgu da nemt.

Igår kom hun først i seng eller det vil sige blev puttet i klapvognen kl 22 ca og her sov hun fra et show vi så på hotellet med mega højt musik. Vildt! Da vi kom ind på værelset 00.30 lagde vi hende i seng og hun sov til 9.30 imorges.. Mor er stolt !!

Img - Flot Isabell

Img - Flot Isabell

Smid en Kommentar

Navigate