En tand på vej

Åh gud dog, vi havde ellers ikke mærket noget til de 2 tænder Isabell allerede har fået – men jeg skal da lige love for at det gjorde vi idag.. Kan ane at der er en til på vej i undermunden og det har resulteret i gråd og hyl næsten hele dagen ..

Normalt sover hun jo rimelig meget og er maks vågen ca 2 timer – så er hun træt igen … Idag stod hun op fra formiddags luren kl 11 og kl 17 ca tænkte jeg nu skal du sove om du vil det eller ej. Forinden havde vi nok prøvet at ligge hende 20 gange, hvor hun bare havde grædt og grædt… Av i mit hjerte!

Jeg lagde hende helt tæt ind til mig og
gik rundt med hende og sang Mariehønen Evigglad – hvor hun til sidst så gav op og faldt i søvn. FINALLY !! Jeg fik lagt hende i seng og vi kunne nyde stilheden i ………… 30 MINUTTER :/

20131124 232802 Jpg - En Tand På Vej
Yes yes, så var hun vågen igen 🙂
7-9-13 – kl er nu 23.30 og hun har sovet ca siden kl 19.. 🙂

Smid en Kommentar

Navigate