Elsker mit liv

….. Men fuck jeg ville lyve hvis jeg sagde det ikke var hårdt at have 2 så små børn! Så den hurtig tænkende kan nok godt regne ud hvorfor der er så stille herinde. Jeg har simpelthen ikke overskuddet til at få skrevet indlæg, så er det iorden der bare kommer nogle i ny og næ.. ?! 🙂

Theo han bliver snart 5 mdr og han er bare en dejlig lille lækkerbisken. Jeg ammer ham desværre ikke længere, det var rart så længe det varede – men også rart ikke at amme længere. Anders kan være meget mere med, og også hjælpe med at tage nogle nætter, så jeg kan få noget sammenhængende søvn. Shiiit, jeg har præsteret mange gange at falde i søvn hen over tremmesengen, og vågnet med totalt skæv kæbe. Inden han bliver 6 mdr, skal han helst ind på sit eget værelse. Det bliver mærkeligt, ikke at have ham lige ved siden af mig.

Isabell hun er simpelthen verdens bedste storesøster, hun er SÅ sød ved Theo. Han bliver forkælet med kyssser og kram hver dag af hende, hjælper med at give ham sutten når han bliver pylret. Det er så skønt ikke at skulle kæmpe med jalousi fra hendes side af, det kan nå at komme endnu. Men tror det ikke.

Anders og jeg er et sindsygt godt makkerpar når det kommer til alt det her børne race.. Ville lyve hvis jeg sagde at vi ikke godt kan snerre af hinanden engang imellem og blive irriteret over det ene eller det andet, men i bund og grundt har vi det bare skide godt. Jeg er så over lykkelig for at jeg fandt ham, og at det er lige præcis HAM der er far til mine børn. Han er den bedste Far, omsorgsfuld, kærlig og ikke mindst tålmodig! Ikke noget jeg kan prale af, shiit min tålmodighed bliver sat på prøve mange gange.

Mine latterlige ekstra graviditets kilo sidder der stadig, mangler 7 kilo ned til vægten inden graviditeten. Er ikke itvivl om at det nok skal ryge af.. Men overskuddet har ikke været der, og ja jeg gik jo i total trænings lejr og spiste alt det rigtige… Min amning gik desværre bare ned af bakke, så tænkte. Charlotte vil du være tynd eller amme, ja tynd kan jeg sku altid blive. Så valgte at “stoppe” så jeg kunne amme lidt endnu. Men men men, nu er det jo slut og jeg har fundet løbe tøjet frem igen og løber 3-4 gange om ugen… Jeg har fået blod på tanden igen, så det er dejligt at det ikke skal være en sur pligt.

Tak fordi du læste med <3

Knus Charlotte…Img - Elsker Mit LivImg - Elsker Mit LivImg - Elsker Mit LivImg - Elsker Mit LivImg - Elsker Mit LivImg - Elsker Mit Liv

Smid en Kommentar

Navigate