Dilemma

I dag i “Danmark i følge Bubber” følger han Dyreværnet.

Programmet handler om:

Dyreværnsorganisationerne landet over slår alarm, for antallet af sager om misrøgt af kæledyr er eksploderet de seneste år. Også hos Dyreværnet oplever man tendensen på nærmeste hold.
Men hvad er det, folk gør ved deres kæledyr, og hvorfor stiger tallet af mishandlinger? Bubber får syn for sagen, når han tager med nogle dyreværnsfolk på razzia. Her afsløres det, hvordan nogle kæledyr lever under ufatteligt dårlige forhold. Men bag historierne om dyremisrøgt er der ofte en anden historie – en historie om mennesker, der har mistet grebet om tilværelsen.

Jeg ved med 1 milliard % sikkerhed at jeg kommer til at stor tude og får det psykisk dårligt – trods dette er der stadig noget der trækker i mig for at se det. Hvorfor ved jeg ikke helt, for jeg kan virkelig ikke klare når dyr bliver mishandlet – kan slet kapere det i mit hovede.. Måske for endnu engang at blive bekræftet i hvor mange fjolser der findes i denne verden. Jeg ved det virkelig ikke… Måske der sker noget godt i programmet – de befrier måske nogle dyr fra ondskaben ..

Jeg ender nok med at se det trods mine bekymringer … De ser jo meget glade ud på det her billede ..

20130813 011236 Jpg - Dilemma

Smid en Kommentar

Navigate