Det er en…

Min fornemmelse holdte stik igen – så det betyder vi skal have os en lille dreng !! Åh jeg er så glad – tænk at man bliver beriget med en af hver. Damen det scannede mig var ikke i tvivl, hun målte endda den lille tap. Haha!! Jeg kunne igen ikke dy mig for at trille en lille tåre eller to…

Jeg blevet scannet på DenLilleKbh som navnet så fint fortæller ligger i København 🙂 De var super søde og havde god tid.. De havde endda tid til lige at lege lidt med Isabell også 🙂 Jeg gav 400kr for denne scanning .. Fik 4 billeder med og en dvd med klip fra scanningen..

Img - Det Er En...

ommentar

  1. Så dejligt for jer søde 😉
    Også den bedste scanningsklinik.. Glæd dig til 3D-4D hvis i skal have det.. De laver de bedste kvalitets billeder osv.. Hold da op nogen gode billeder vi fik med 😉 så virkelige de er 😉

    *** Antispam disabled. Check access key in CleanTalk plugin options. Request number 3c4a068c5f5122ea2c2e978bfc586014. Antispam service cleantalk.org. ***

Smid en Kommentar

Navigate