Det dummeste jeg nogensinde har gjort

Hemmeligheden bag min største tatovering, og det værste er at der er SÅ mange der gør det.. At man som kæreste par, får tatoveret hinandens navne – DON’T EVER DO IT.. Men man lærer vel af sine fejl..

Nå, men når det nu er sagt, blev det en del af et større projekt at få den fjernet / eller i mit tilfælde dækket. At den så blev så stor havde den ikke behøvet, men det blev den 😉

Vil så lige sige at jeg er den vildeste kylling når det kommer til tatoveringer, jeg synes det gør så fucking lorte ondt – at jeg vitterligt tuder når jeg ligger på briksen, endda også med trylle cremen på. (At man så kan klare en fødsel uden bedøvelse, hænger så ikke rigtig sammen)

Mine Tatoveringer
Anyway, når man skal have en cover tatovering , siger det jo sig selv at en gammel tus skal dækkes, men den gamle tus har dannet ar væv – så når man tusser ovenpå det, er det som om der bliver kørt i et åben sår ! AV FOR SATAN!!

Og har så også erfaret at maven virkelige er det sted jeg indtil videre vil sige er det mest smertefulde.

Så det tog nok 1 års tid inden min cover tus var helt done, grundet min hysteriske smerte tærskel

1. Fik denne tus med min kusine ( Un Amor / En kærlighed )

Billede - Det Dummeste Jeg Nogensinde Har Gjort

2. Fik hans navn nedenunder (Ja har altså sat et KÆMPE stort streg over, da det ikke er et helt almindeligt navn)

Image - Det Dummeste Jeg Nogensinde Har Gjort

3. Blev nødt til at få dækket begge tusser da de sad så tæt på hinanden 🙁

Det Dummeste Jeg Nogensinde Har Gjort

4. Fik teksten Un Amor ned af maven i stedet for

Det Dummeste Jeg Nogensinde Har Gjort

Det Dummeste Jeg Nogensinde Har Gjort

Den kunne faktisk godt trænge til en opfrisker efterhånden i farverne – det må jeg lige tale med min tatovør om , når jeg skal igang med mit næste projekt

18535_251107598204_1093181_n-207x300 - Mine Tatoveringer

Her er billeder af den med mit navn – som den dag idag også er fuldstændig dækket .. Mener bare han fik et stort “armbånd” rundt om.

Dsc Scaled - Det Dummeste Jeg Nogensinde Har Gjort

Dsc Scaled - Det Dummeste Jeg Nogensinde Har Gjort

Så man skal godt nok tænke sig gevaldigt om inden man springer ud i sådan en dumhed, men ja hvis det er det man føler for er der jo ikke nogen der kan stoppe en i ens beslutning. Synes personligt at man skal få lavet noget andet der symboliserer ens kærlighed til hinanden end navnene.

Smid en kommentar kære læsere, hvad er jeres holdning til kæreste tatoveringer? 🙂

ommentarer

  1. De eneste navne jeg synes man nogensinde skal få tusset på sin krop “hvis man vil vel og mærket” er navnene på sine børn, for de vil altid være i dit liv og dit hjerte 🙂

Smid en Kommentar

Navigate